Siirry sisältöön
Sosionomiopiskelija Julia nojaa puuhun ja hymyilee kameralle

Syksyn yhteishaku

Syksyn yhteishaku järjestetään 31.8.–14.9.2022, jolloin haussa ovat liiketalouden koulutukset Pietarsaaressa ja Ylivieskassa, sähkö- ja automaatiotekniikan insinöörikoulutus Ylivieskassa sekä terveydenhoitajan muuntokoulutus Kokkolassa. Kaikki syksyllä haussa olevat koulutukset toteutetaan monimuotototeutuksina. Haku koulutuksiin tapahtuu osoitteessa Opintopolku.fi. Opinnot alkavat tammikuussa 2023.

Opiskelijavalinta syksyn yhteishaussa

Opiskelijavalinta kaikkiin haussa oleviin koulutuksiin tapahtuu muutoin kuin perinteisellä valintakokeella.

Opiskelijavalinta insinööri- ja tradenomikoulutuksiin tapahtuu valintakurssilla, joka on opintoihin hyväksiluettava opintojakso. Jos siis hakija saa opiskelupaikan, hänellä on opintojen alkaessa jo yksi kurssi suoritettuna. Terveydenhoitajan muuntokoulutukseen opiskelijavalinta tapahtuu kirjallisen tehtävän ja videon perusteella.

Syksyn yhteishaussa olevat koulutukset

Insinööri (AMK), sähkö- ja automaatiotekniikka

Kokkola / Ylivieska Monimuotototeutus / päivätoteutus Hakuaika: 15.03.2023 – 30.03.2023
Tekniikka

Tradenomi (AMK), liiketalous

Kokkola / Pietarsaari / Ylivieska Monimuotototeutus / päivätoteutus Hakuaika: 15.03.2023 – 30.03.2023
Liiketalous

Terveydenhoitaja (AMK), muuntokoulutus

Kokkola Monimuotototeutus Hakuaika: 31.08.2022 – 14.09.2022
Sosiaali- ja terveysala

Centria opiskelupaikkana

Kolme kampustamme sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Tunnelmallisissa pikkukaupungeissa asuminen on edullista ja välimatkat lyhyitä. Me tarjoamme osaamista suurella sydämellä. Opiskelijalle on aina tarjolla tukea ja ohjausta. Meillä sinut tunnetaan ja sinusta välitetään.

Onko sinulla kysyttävää hakemiseen tai meillä opiskeluun liittyen?

Hakijapalvelumme eli Maria, Kati ja Sini auttavat sinua kaikissa meille hakeutumiseen liittyvissä kysymyksissä. Voit olla yhteydessä Hakijapalveluihimme sähköpostitse, puhelimitse tai WhatsApp-viestillä.